Private dinner menu
        Voorgerechten
                
                  - Verrassings proeverijtje van 3 voorgerechten
 
                  - Coquilles met een saus van lichte mosterd of truffelmayonaise
 
                  - Oesters Fine Cru met citroen en verse peper 
 
                  - Tartaartje van zalm en mierikswortel
 
                  - Salade van kreeft met citroen boter
 
                  - Kreeftenbisque met grote gamba gegarneerd 
 
                  
        - Runder Carpaccio met pijnboompitten, tête de moine kaas en zongedroogde 
          tomaten
 
                  - Lamsrack in rozemarijn en olijfolie gebakken
 
                  - Lauwwarme salade met ossenhaas en wilde bospaddestoelen 
                    in portsaus
 
                  - Krokant gebakken zwezerik met portsaus 
 
                  - Proeverij van gazpacho, thaise curry- en briesoep
 
                  - Gegrild geitenkaasje met honing en tijm
 
                     
                 
                Hoofdgerechten
                
                  - Gebakken zeewolf op een bedje van linguini van courgette 
                    met thaise tomatensaus geserveerd
 
                  - Zeeduivel met cognac geflambeerd en geserveerd met eendeleversaus 
                  
 
                  - 3 Grote garnalen in oosterse marinade en met zeekraal geserveerd
 
                  - Vers gekookte Kreeft met zeekraal en citroenboter ( vanaf 
                    6-gangen)
 
                  - Lamsrack met mediterrane groenten en truffelpuree
 
                  - Ossenhaas met oesterzwammen en rode portsaus
 
                 
                Nagerechten
                
                  - Profiterol- slagroomsoezentaart met chocoladeglazuur overgoten
 
                  - Diverse Hollandse- en Franse Kazen
 
                  - Crêpes Suzette in Grand Marnier geflambeerd
 
                  
        - Pecan Pie
 
                  - Chocolade fondue met vruchten 
 
                 
                 
                Amuse + 3-gangen € 40,00 p.p. 
                  Amuse + 4-gangen € 47,50 p.p. 
                  Amuse + 5-gangen € 55,00 p.p. 
                  Amuse + 6-gangen € 62,50 p.p. 
                  Amuse + 7-gangen € 70,00 p.p. 
                  Amuse + 8-gangen € 77,50 p.p. 
                Bij meerdere gangen wordt de hoeveelheid dusdanig aangepast 
                  dat het een uitgebalanceerd menu vormt. 
                Eventuele wensen kunnen uiteraard besproken worden. 
                
      Wijnarrangement in overleg. 
      >> Vraag direct een offerte 
        aan 
   |