Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Leiden - Bedrijfscatering

Cateringservice op elk gebied is onze kernbusiness, dus ook de brede bedrijfscatering sector hoort daarbij. Your Choice Catering Leiden is ruimschoots ervaren en vakkundig als het gaat om het verzorgen van bedrijfscatering van allerlei aard. Wilt u af en toe worden voorzien van een lunch of een warme maaltijd op de werkplek? Of zoekt u een meer structurele invulling voor uw bedrijfsrestaurant of de keuken van uw instelling? Met kennis van zaken en een efficiënte manier van werken, zult u zien dat wij in staat zijn om aan al uw wensen met betrekking tot bedrijfscatering te voldoen. Op een flexibele manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijfscatering top verzorgd wordt!

Drukke en minder drukke periodes

Elk bedrijf en iedere instelling kent drukke en minder drukke periodes. Met onze bedrijfscatering arrangementen kunt u precies aansluiten bij de behoefte die er op dat moment is. Your Choice Catering Leiden past het aanbod naadloos op uw vraag en uw budget aan. Wilt u uw mensen zo af en toe een gezonde lunch of warme maaltijd kunnen aanbieden? Of heeft u geregeld lunches en maaltijden nodig omdat er bijvoorbeeld overgewerkt wordt? Of wellicht is uw instelling ingericht op studenten of heeft u klanten die bij u komen lunchen? Wat uw cateringvraag ook is, wij kunnen ons aanbod op maat aanbieden, zodat u precies krijgt wat u wilt en dus ook precies betaalt voor wat u afneemt. Ons team staat u graag met raad en daad bij!

Dagelijkse bedrijfslunch

Prijsvoorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contract levering)

  • Diverse soorten meergranen en speltbrood, broodjes, krentenbollen, crackers en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salades, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • serviesgoed

Let wel: dit is een voorbeeld van wat wij op contractbasis aan u zouden kunnen leveren.
Heeft u een andere invulling voor ogen of wilt u weten wat wij voor uw specifieke organisatie kunnen betekenen? Dan kunnen we in onderling overleg ons aanbod precies afstemmen op uw wensen. Onze service is maatwerk en onze benadering is puur persoonlijk. U krijgt wat u wilt tegen het best mogelijke tarief. Het assortiment is zo ruim, dat wij voor ieder bedrijf en elke instelling passende bedrijfscatering in huis hebben. Inhoud, kosten en uitvoering heeft u dus helemaal zelf in de hand!

Energie opdoen met gezond eten en drinken

Het is in uw belang en dat van uw medewerkers als ze energiek en productief aan de slag kunnen blijven. Your Choice Catering Leiden kan u daarbij uiteraard helpen met de bedrijfscatering die wij aanbieden. Bij een gezonde leefstijl hoort niet alleen een gezond bewegingspatroon, maar ook gezond eten en drinken. En dat dat ook lekker kan zijn, bewijzen wij met ons aanbod. Door uw personeel toegang te geven tot verse, gezonde lunch- en dinerproducten, voelen ze zich energieker en worden ze productiever. En daar vaart iedereen wel bij, toch?

Wilt u meer weten over wat wij samen kunnen doen voor u en uw bedrijf op het gebied van bedrijfscatering? Pak dan vandaag nog de telefoon of stuur ons een contactmail. U krijgt er gegarandeerd geen spijt van!