Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Leiden - Private dinners

U heeft vast al eens stiekem gewenst dat u een privé kok in uw eigen huis wilde. Als dat het geval is, hebben we meer dan goed nieuws voor u. Your Choice Catering Leiden stuurt haar chefkok naar de mensen thuis of op een andere locatie, om daar de heerlijkste gerechten op tafel te toveren. In uw huiskamer, bij uw beste vrienden of bij uw zakelijke relaties urenlang genieten van een bijzonder diner met sterrenkwaliteit? Dat kan! Een private dinner is overigens een heel origineel cadeau voor iemand in uw omgeving die dat verdient. Daar scoort u vast punten mee!

Private dinner - privé genieten van culinaire cadeautjes

Eenvoudiger kan het bijna niet: geef onze kok enkele uren de heerschappij over uw keuken en hij verrast u met culinaire cadeautjes waar u uw vingers bij aflikt. Uw keuken voldoet daartoe uitstekend. En mocht u ter plekke niet alles voorhanden hebben dan nemen wij de ontbrekende spullen gewoon mee. En dat geldt ook voor serviesgoed, bestek en andere materialen die u misschien nodig heeft. Natuurlijk schenken wij bij ons private dinner ook een zeer lekker assortiment aan wijnen dat precies past wij wat u geserveerd krijgt. Daarover overleggen onze kok en de sommelier graag met u. Vaststaat dat u een gastronomische ervaring opdoet waar u het nog lang met uw tafelgenoten over heeft!

Menu inpressie        

Private dinner - tafelschikking en etiquette bepaalt u zelf

Your Choice Catering Leiden maakt vaak mee dat mensen zich beklagen over ervaringen die ze in restaurants opdoen. Ook al is het eten en de drank van topniveau, dan nog kan de omgeving een avondje danig verpesten. Hard gepraat aan de tafel naast u, fel licht, vervelende obers, slechte wijn, noem maar op, er zijn diverse oorzaken voor een fiasco aan te wijzen. Met ons private dinner arrangement kan u dat echter niet gebeuren! U bepaalt namelijk zelf waar, wanneer, hoe en met wie u gaat dineren. De menukeuze bespreken we gedetailleerd met u, waardoor er helemaal niets mis kan gaan. De tafelschikking en de etiquette zijn helemaal in uw eigen hand. En ook de invulling van uw private dinner is uw eigen keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tartaartje van zalm en mierikswortel? Of oesters fine cru met verse peper en citroen? En dat zijn nog maar een paar voorbeelden! In onderling overleg stelt de kok een menu samen, waarbij hij rekening houdt met al uw voorkeuren en speciale verzoeken. We passen het private dinner volledig aan uw wensen en aan uw budget aan.

Private dinner - de praktische kant

Your Choice Catering Leiden laat de kok en zijn keukenbrigade het private dinner voorbereiden met u en het koken vindt ter plekke plaats in uw eigen keuken of in de keuken op de locatie van uw keuze. Wilt u een private dinner hebben op uw bedrijf of op een andere locatie waar geen keuken voorhanden is? Dat is voor ons team geen reden om u niet te voorzien van een heerlijk privé diner. We nemen alles dat we nodig hebben gewoon mee, net als het serviesgoed en de aankleding van de tafel. En de wijn? Die wordt door onze sommelier met zorg uitgekozen. Passend bij iedere gang en passend bij uw eigen voorkeur. Zoals u ziet krijgt u maatwerk op VIP-niveau!

Wat kost een private dinner?

Een private dinner kost minder dan u denkt. Aan samen eten, drinken, praten en genieten hangt wel een prijskaartje, maar dat is bescheiden te noemen als u bekijkt wat u ervoor geboden krijgt. Voor een groep vanaf acht personen of een bedrag vanaf € 500,00 staan wij voor u klaar om u een avondlang te voorzien van tong- en oogstrelende gerechten en de lekkerste wijnen. Die prijs-kwaliteitverhouding is niet verkeerd, toch?

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Voor meer informatie over dit unieke cateringconcept dat private dinner heet, pakt u gewoon de telefoon of vult u ons contactformulier in. Onze informatie en offertes zijn geheel vrijblijvend. U kunt alvast beginnen met genieten van de voorpret!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.