Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Leiden - Materialen

Ons cateringbedrijf is geen verhuurbedrijf van partymaterialen en toch voorzien wij u van alle denkbare partymaterialen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij doen dat als extra meerwaarde naar onze klanten toe. Your Choice Catering Leiden laat uw gasten droog en warm staan in een partytent en levert daarnaast allerlei materialen zoals koelkasten, verlichting en meer. Organiseren wij uw feest of event? Dan doen wij dat zo optimaal mogelijk en daar horen de partymaterialen uiteraard bij!

Materialen - veel meer dan catering en styling alleen

De standaardmaterialen zoals serviesgoed en bestek zijn uiteraard bij de prijzen van onze cateringconcepten inbegrepen. Your Choice Catering Leiden kan u echter ook van dienst zijn met materialen die u wellicht ook nodig heeft. Met ons regenachtige klimaat is een partytent en een heater geen overbodige luxe! Attributen zoals een koelkast, tapinstallatie en plantenbakken leveren wij u net zo gemakkelijk als de gebruikelijke catering onderdelen. Bovendien maken wij van uw locatie een echte feestlocatie door te zorgen voor sfeerelementen. Catering, styling, materialen, entertainment, u besteedt alles uit aan één bedrijf: Your Choice Catering Leiden!

Materialen - uitgebreid netwerk en veel contacten

Your Choice Catering Leiden heeft dankzij jarenlange ervaring in de cateringbranche een aanzienlijk netwerk opgebouwd. U profiteert daarom van concurrerende prijzen en de beste kwaliteit materialen. Zo snijdt het mes aan twee kanten: wij verzorgen uw totale feest of uw event en u hoeft verder helemaal nergens naar om te kijken.
Ons cateringbedrijf staat bekend om het gegeven dat wij doen wat wij beloven. Perfecte service, hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en ambiance, daar kunt u bij ons op rekenen!

Materialen - unieke bedrijfsfilosofie

Your Choice Catering Leiden behandelt elke opdrachtgever als uniek. Dat maakt onze bedrijfsfilosofie in feite ook uniek! Onze expertise zetten we voor de volle honderd procent in om van uw feest of uw zakelijke evenement een meer dan geslaagde belevenis te maken. De afspraken die wij maken zijn voor ons heilig, ook als het ons materialenaanbod betreft. Onze goede naam maken wij graag keer op keer waar, dus u mag ons altijd afrekenen op wat wij voor u doen.

Your Choice Catering Leiden staat niet snel te kijken van een cateringvraag. Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave? Bel of mail ons dan vandaag nog en u weet meteen waar u aan toe bent. Zo hoort dat bij een professioneel catering- en stylingbedrijf!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)