Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Leiden - Bedrijfsopening

De opening van uw nieuwe of vernieuwde onderneming of de opening van een volgende vestiging is zeker iets om aandacht aan te besteden. Met Your Choice Catering Leiden zorgt u ervoor dat uw bedrijfsopening feestelijk en gezellig verloopt, waarbij uzelf nergens omkijken naar heeft. Ons team kan u namelijk bij elk aspect van de opening bijstaan. Of u nu een nieuwe winkel, fitnessruimte of een tweede kapsalon opent, met ons wordt het een geweldige belevenis waar iedereen van geniet.

Bedrijfsopening - maatwerk met passie

De ene bedrijfsopening is de andere niet. Niet alleen de zakelijke aard van uw onderneming, maar ook uw klanten spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de activiteiten tijdens de opening. Your Choice Catering Leiden bespreekt uitgebreid met u wat uw wensen zijn en naar aanleiding daarvan maken we een checklist waar wij ons precies aan houden. Onze manier van werken is persoonlijk, anders zouden we niet het maatwerk kunnen leveren dat ons kenmerkt. Bij ons geldt dat wij niet eerder tevreden zijn dan wanneer de laatste gast blij het pand verlaat. En zelfs daarna nemen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om schoonmaak en opruimen. Heeft u voor de opening een partytent nodig? Of stylingelementen zoals bloembakken en verlichting? Ook dat soort noodzakelijke items hebben wij in ons aanbod. Van buffet tot barbecue en van ballonnen tot een DJ, u besteedt het met een gerust hart uit aan onze ervaren mensen!

Bedrijfsopening - professioneel, servicegericht en flexibel

Ons team staat bekend als professioneel, servicegericht en flexibel. Bovendien zijn onze cateringconcepten zo gevarieerd dat er voor iedere gelegenheid iets bij zit. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige borrelarrangementen en buffetten, maar ook voor walking dinners en barbecues. Your Choice Catering Leiden is daarentegen van alle markten thuis. We boeken die ene DJ, live act of kinderanimator voor uw opening en wij zorgen ook voor alle logistieke zaken. Onze expertise maakt dat wij vaak aan dingen denken waar onze klanten niet meteen bij stil hebben gestaan. Proactief en energiek gaan wij vol aan de bak voor u!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Mooie tradities blazen wij nieuw leven in

Mooie tradities zoals de 'hoogste punt viering' zoals die in de bouwwereld nog steeds gangbaar is, vinden we bij Your Choice Catering Leiden helemaal super. Een 'hoogste punt' viering kunt u aangrijpen als gebeurtenis om uw klanten of uw eigen personeel te bedanken voor hun geduld en hun werkzaamheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een hoogste punt viering waarbij we uw gasten verrassen met een snertfeest? Compleet met erwtensoep, chocomel en pannenkoeken? Of nog zo'n oer-Hollandse kraker: een middagje "haring happen"? Ons team is creatief en inventief als het gaat om originele manieren om uw bedrijfsopening te vieren. Heeft u zelf misschien suggesties en wilt u weten wat wij dat voor u kunnen regelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we brengen u een gratis en vrijblijvende offerte uit. Bel vandaag nog!

Bel ons gratis nummer: 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!