Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Leiden - Walking dinner

We komen nogal eens mensen tegen die een lopend buffet verwarren met een walking dinner. Your Choice Catering Leiden legt u hier graag uit wat het (overduidelijke) verschil is. Het komt erop neer dat u zelf naar een lopend buffet toeloopt, terwijl een walking dinner naar u toe komt. Precies andersom dus!

Bewegingsvrijheid in het gezelschap

Walking dinners passen bij ieder feest en elk evenement. Een walking dinner combineert het beste van twee werelden: u loopt lekker ongedwongen door de ruimte en geniet tegelijkertijd van heerlijke gerechten die naar u toe komen. Zo kunt u met uw gasten kletsen en hoeft u niet aan een tafel vast te blijven zitten als u dat niet wilt. De gerechten worden op handzame borden uitgeserveerd en bestek is niet echt nodig. Dat is toch een ideaal concept?

Walking dinner - ons aanbod

De keuze die wij voor u hebben te bieden bij het walking dinner is ruim. Your Choice Catering Leiden heeft een drietal arrangementen geselecteerd om de keuze voor u te vereenvoudigen. De ervaring wijst uit dat een optimaal walking dinner bestaat uit ongeveer 8 verschillende gerechten. De proties zijn namelijk iets kleiner dan bij een normaal diner om het nuttigen ervan comfortabeler te laten verlopen.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Hoe gaat het walking dinner in zijn werk?

Een walking dinner wordt voor een groot deel ter plekke bereid door onze chef. Als op uw feestlocatie geen keuken aanwezig is, hoeft u dat alleen maar aan te geven en wij zorgen voor een goed alternatief. De keuze voor het menu gebeurt in onderling overleg met u. Wij passen alles aan uw wensen en aan uw budget aan, zodat uw walking dinner helemaal perfect uitpakt.

Drankenarrangement

Your Choice Catering Leiden kan uw walking dinner compleet maken met een drankenarrangement dat bijzonder zacht geprijsd is. Dat betekent onder andere dat u gebruik kunt maken van een onbeperkt drankenarrangement vanaf € 7,50 p.p. all-in. Heeft u nog andere zaken nodig - bijvoorbeeld een partytent, tapinstallatie of koelkast - dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

Wat is de prijs van een walking dinner?

Your Choice Catering Leiden kan u pas een exacte prijs geven als u uw voorkeur kenbaar maakt. Tot die tijd kunnen we u alleen een gemiddeld bedrag noemen van € 30,00 per persoon. Dit is een dus geen vastgesteld bedrag, omdat een en ander afhangt van wat u kiest. Wilt u precies weten wat een walking dinner u kost? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een offerte op maat. Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.