Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiden Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Oude Vest 111 A
2312 XV Leiden
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Leiden - Huwelijksfeesten

Een trouwfeest organiseer je niet elke dag, zelfs niet elke week. Als het goed is, stap je maar een keer in het huwelijksbootje en dan moet alles wel perfect verlopen. Wil je er zeker van zijn dat jullie trouwdag helemaal klopt met wat jullie voor ogen staat? Laat Your Choice Catering Leiden dan alles jullie bruiloft verzorgen en samen maken we er een memorabele dag van die jullie nog lang zal heugen!

Your Choice trouwfeesten zijn ook echt jullie keuze

Your Choice Catering Leiden is met ruim 70 vestigingen in Nederland en meer dan twintig jaar ervaring, zeker een expert op het gebied van feesten en partijen te noemen. Een huwelijksdag is niet alleen voor elk bruidspaar een unieke belevenis, maar het blijft ook voor ons iedere keer weer een feest om en bruiloft te mogen organiseren. De stress die bij het regelen van een trouwfeest komt kijken, nemen wij van jullie schouders door in elk detail mee te denken en op ieder onderdeel te anticiperen. Geen slapeloze nachten en zenuwen vooraf dus, want wij hebben elk aspect van jullie trouwdag onder controle. Jullie persoonlijke wensen en persoonlijke stijl moeten daarbij centraal staan voor ons. Your Choice betekent dan ook echt jullie keuze! Niet alleen op het culinaire vlak, maar ook wat betreft de styling, het entertainment en de locatie van jullie keuze. Wij praten niet alleen over wat we doen, we doen ook wat we zeggen!

Wedding planner 2.0

Zoals gezegd, is voor ons team elke bruiloft een bijzondere gebeurtenis, ook na al die jaren ervaring. Dat we een soort weddingplanner 2.0 zijn, is iets wat we in dat verband rustig zeggen. In onze benadering zijn we persoonlijk en betrokken, want voor ons er is geen feest zo persoonlijk als een huwelijksfeest. Iedereen viert die dag op zijn of haar eigen manier. Geven jullie de voorkeur aan intiem en ingetogen? Of wordt het een spectaculair feest met alles dat daarbij hoort? Hebben jullie een familiediner met de naaste familie gepland? Of maken jullie er een geweldig dansfeest van compleet met een DJ en een lichtshow? Hoe jullie het ook willen, wij gaan ervoor!

Bruidstaart, lunch, diner

Een bruidslunch met culinaire hoogstandjes of een bruidstaart waar je je vingers bij aflikt? Of toch liever een zomerse barbecue? Of wat te denken van een walking dinner? Voor Your Choice Catering Leiden is er geen enkele gastronomische beperking. Na de plechtigheid even lekker borrelen met jullie naaste familieleden en daarna een receptie voor alle andere genodigden? Of misschien gelijk op huwelijksreis en je gasten met een feestje achterlaten?

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Wij vullen jullie dag precies zo in als jullie dat willen. Drankjes, entertainment, styling, alles nemen we voor onze rekening. Wil je geen slapeloze nachten voorafgaand aan de grote dag? Bel of mail ons dan vandaag nog. Ook als je vragen hebt over materialen, entertainment en locaties.

Trouwlocaties te kust en te keur

In ons overzicht treffen jullie een groot aantal trouwlocaties aan waar wij over beschikken. Maar ook als jullie droomlocatie er niet bij staat, kunnen wij waarschijnlijk toch ervoor zorgen dat jullie daar terechtkunnen. Informeer bij ons of wij jullie voorkeurslocatie kunnen regelen en wij checken meteen of die plaats nog beschikbaar is op de datum waarop jullie gaan trouwen. Of je nu wilt trouwen op een zandstrand of in een romantisch kasteel, ons locatie bestand is dermate groot dat wij zeker aan jullie verzoek tegemoet kunnen komen. We zetten ons netwerk en de contacten die we hebben opgedaan graag in om jullie trouwdag van de perfecte locatie te voorzien.

Generale repetitie

Your Choice Catering Leiden biedt jullie en jullie ouders een mooi cadeau in de vorm van een dinertje aan als jullie ons het regelen van jullie bruiloft toevertrouwen. Als generale repetitie, zou je kunnen zeggen. Verheug je maar op een mooie voorbereidingstijd en een meer dan geslaagd trouwfeest!

Hebben jullie vragen, verzoeken of suggesties?
Bel of mail vandaag nog en je zult zien dat we jullie met raad en daad terzijde staan. Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Jullie zeggen 'ja' tegen elkaar en wij zeggen 'ja' tegen jullie!